Tomasz Nowak


Swoją przygodę z gastronomią rozpoczął w Zespole Szkół Gastronomicznych w Tychach. Promotor kuchni śląskiej.

W gastronomii ponad 20 lat. Obecnie menadżer regionalny/doradca kulinarny RM Gastro Polska, producenta urządzeń dla gastronomii. Szkoleniowiec i audytor gastronomii w sieci Hotele Plus. Egzaminator w Cechu Rzemiosł Katowice na czeladnika i mistrza w zawodzie kucharz.

Współwłaściciel pracowni cukierniczej i kawiarni Sweet Home Silesia by Magdalena Nowak. Założyciel „Kuźni Kucharzy Śląskich”. Szef kuchni i doradca kulinarny w firmie Vitalpro.

Juror oraz laureat wielu konkursów kulinarnych. Autor licznych artykułów i przepisów kulinarnych na portalach internetowych oraz w prasie branżowej. Brązowy medalista mistrzostw Europy w 2010 r. w podawaniu potraw z karpia. Zdobywca brązowego medalu pucharu świata w 2010 r. w Luksemburgu w drużynie Sebastiana Krauzowicza, szefa kuchni, obecnego trenera reprezentacji Polski.

Trzykrotny laureat mistrzostw Republiki Czeskiej – brązowy medal w 2010 r., srebrny – w 2011 r. oraz złoty – w 2012 r. Finalista konkursu TRENDY CHEF 2012.

Formularz kontaktowy

Informujemy, iż odpowiedź na Państwa pytanie zostanie udzielona przez firmę Las-Kalisz Sp. z o.o. na podany adres e-mail. Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez firmę Las-Kalisz Sp. z o.o. dla celów udzielenia odpowiedzi. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do uzyskania odpowiedzi. Administratorem danych jest firma Las-Kalisz Sp. z o.o..

Kontakt

Organizator: Las Kalisz

ul. Krotoszyńska 1, 63-714 Kobierno

Miejsce konkursu: Ilonn Hotel

ul. Szarych Szeregów 16, 60-462 Poznań

Telefon:  +48 62 725 42 70

E-mail:
rzecznik@mistrzostwadziczyzna.pl
Zgłoszenia:
zgloszenia@mistrzostwadziczyzna.pl
Reklama:
reklama@mistrzostwadziczyzna.pl