Szef kuchni restauracji Sublima w Kołobrzegu. Członek Klubu Szefów Kuchni oraz inicjatywy Szefowie Zachodniego Wybrzeża.
Miłośnik kuchni francuskiej, ceniący jednocześnie międzynarodową kuchnię typu fusion oraz kuchnię staropolską.
Bezustannie zachwyca swoją kreatywnością dbając jednocześnie o rozwój swój i swoich współpracowników poprzez prezentacje w licznych konkursach i wydarzeniach kulinarnych.
Hołduje najwyższej jakości co widać we wszystkim co robi.
Jest pasjonatem produktów lokalnych i organizatorem wielu kolacji degustacyjnych poświęconych ich promowaniu.
Fach zdobywał pod okiem mistrzów kuchni z Austrii, Tajlandii i Stanów Zjednoczonych. Zawodową karierą rozpoczął w Międzyzdrojach, skąd pochodzi, w czterogwiazdkowym Hotelu Amber Baltic. Umiejętności kształcił także w Hotelu Klimczok w Szczyrku. Prawdziwy zwrot w karierze stanowiła współpraca z obiektem Villa Sedan w Sopocie, gdzie objął posadę szefa kuchni i zdobywał coraz to większe rzesze miłośników swojej kuchni.
Był również szefem kuchni Hotelu Łeba w Łebie i Hotelu Royal Baltic w Ustce oraz Hotelu Leda w Kołobrzegu.
Jest sędzią w wielu prestiżowych konkursach w Polsce, takich jak Kreator Sztuki Kulinarnej Primerba Cup, Potyczki Kujawsko-pomorskie i Kulinarny Puchar Polski 2013.
Członek zespołu jurorskiego Mistrzostw Polski w Dziczyźnie – Memoriału Mariana Tarnawskiego od pierwszej edycji tego konkursu w 2019 r.