Michał Markowicz

Od początku kariery związany z województwem świętokrzyskim. Tu zdobywał pierwsze doświadczenia w profesjonalnej gastronomii, rozwijał się i osiągał mistrzostwo w swoim fachu.

Wieloletni Szef kuchni Hotelu**** Qubus w Kielcach oraz Hotelu*****Odyssey Wellnes&Spa, gdzie dwa razy z rzędu był nagradzany czapką żółtego przewodnika Gault&Millau. W latach 2006 - 2015 na Targach Kielce gotował dla najważniejszych gości podczas odbywających się międzynarodowych imprez (prezydentów, ambasadorów, delegatów).

Belfer roku 2016/2017 województwa świętokrzyskiego. Jest nauczycielem i uczy gotować w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego w Kielcach. Organizator i juror wielu konkursów kulinarnych. Prowadzi seminaria i warsztaty dla przyszłych adeptów sztuki kulinarnej na terenie całego województwa Świętokrzyskiego, przekładając swoją wiedzę przyszłym kucharzom.

Magister ekonomii informatycznej, mistrz kuchni, czeladnik piekarnictwa i pedagog. Na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie ukończył kierunek ,,Żywienie i Dietetyka” co niesamowicie przekłada się na jego zajęcia szkolne.

Łatwo się nudzi, więc nieustannie dąży do udoskonalania receptur. Potrafi jednak poznać, jeżeli coś jest dobre i nie trzeba tego zmieniać. Prywatnie, kiedy tylko może spędza czas z rodziną.



Formularz kontaktowy

Informujemy, iż odpowiedź na Państwa pytanie zostanie udzielona przez firmę Las-Kalisz Sp. z o.o. na podany adres e-mail. Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez firmę Las-Kalisz Sp. z o.o. dla celów udzielenia odpowiedzi. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do uzyskania odpowiedzi. Administratorem danych jest firma Las-Kalisz Sp. z o.o..

Kontakt

Organizator: Las Kalisz

ul. Krotoszyńska 1, 63-714 Kobierno

Telefon:  +48 62 725 42 70

E-mail:
rzecznik@mistrzostwadziczyzna.pl
Zgłoszenia:
zgloszenia@mistrzostwadziczyzna.pl
Reklama:
reklama@mistrzostwadziczyzna.pl