Start
Współpraca
Regulamin
Zgłoszenia
Jury
Adam Chrząstowski
Kurt Scheller
Joanna Ochniak
Andrzej Jakomulski
Michał Markowicz
Maciej Grubman
Dariusz Ratuszniak
Tomasz Purol
Tomasz Nowak
Gość specjalny
Galeria
FAQ
Edycja 2019
Warsztaty
Kontakt
Start
Współpraca
Regulamin
Zgłoszenia
Jury
Adam Chrząstowski
Kurt Scheller
Joanna Ochniak
Andrzej Jakomulski
Michał Markowicz
Maciej Grubman
Dariusz Ratuszniak
Tomasz Purol
Tomasz Nowak
Gość specjalny
Galeria
FAQ
Edycja 2019
Warsztaty
Kontakt
Warsztaty kulinarne, Poznań 21.02.2019
Formularz kontaktowy
Informujemy, iż odpowiedź na Państwa pytanie zostanie udzielona przez firmę Las-Kalisz Sp. z o.o. na podany adres e-mail. Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez firmę Las-Kalisz Sp. z o.o. dla celów udzielenia odpowiedzi. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do uzyskania odpowiedzi. Administratorem danych jest firma Las-Kalisz Sp. z o.o..
Zapisz się do newslettera
Zapisując się do naszego newslettera otrzymasz rabat na zakupy produktów firmy Las Kalisz
Klient indywidualny:
50 zł rabatu na zakupy dziczyzny i mięsa królika w sklepie internetowym
www.sklep.las-kalisz.pl
HoReCa:
Kod zniżkowy z rabatem w wysokości 20% na zakupy dziczyzny i mięsa królika z oferty HoReCa na
www.las-kalisz.pl
Lista mailingowa
Klient indywidualny
HoReCa
Zapisz się
Kontakt
Organizator: Las Kalisz
ul. Krotoszyńska 1, 63-714 Kobierno
Miejsce konkursu: Ilonn Hotel
ul. Szarych Szeregów 16, 60-462 Poznań
Telefon:
+48 62 725 42 70
E-mail:
rzecznik@mistrzostwadziczyzna.pl
Zgłoszenia:
zgloszenia@mistrzostwadziczyzna.pl
Reklama:
reklama@mistrzostwadziczyzna.pl