Maciej Grubman

Szef kuchni i właściciel Irish Pub & Stakehouse w Rzeszowie


W 2013 r. wraz z reprezentacją Polski w BBQ, której jest członkiem, zdobył tytuł Mistrza Świata w konkursie Jack Daniel’s World Championship Invitational Barbecue. Jest również szefem kuchni w kultowym Irish Pub & Steakhouse w Rzeszowie, gdzie serwuje swoim gościom m.in autorskie żeberka oraz steki. Proces ich dojrzewania nadzoruje osobiście. Wprowadza także nowe metody ich sezonowania, m.in. w whisky czy rumie.

Specjalizuje się w przyrządzaniu dań metodą BBQ, którą wykorzystuje w swojej pracy w cateringu, a serwuje swoim gościom nawet po kilkanaście tysięcy posiłków w ciągu jednego dnia! Podczas eventów używa wyłącznie amerykańskiej technologii przygotowywania dań za pomocą wędzarni.

Formularz kontaktowy

Informujemy, iż odpowiedź na Państwa pytanie zostanie udzielona przez firmę Las-Kalisz Sp. z o.o. na podany adres e-mail. Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez firmę Las-Kalisz Sp. z o.o. dla celów udzielenia odpowiedzi. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do uzyskania odpowiedzi. Administratorem danych jest firma Las-Kalisz Sp. z o.o..

Kontakt

Organizator: Las Kalisz

ul. Krotoszyńska 1, 63-714 Kobierno

Miejsce konkursu: Ilonn Hotel

ul. Szarych Szeregów 16, 60-462 Poznań

Telefon:  +48 62 725 42 70

E-mail:
rzecznik@mistrzostwadziczyzna.pl
Zgłoszenia:
zgloszenia@mistrzostwadziczyzna.pl
Reklama:
reklama@mistrzostwadziczyzna.pl