Dariusz Ratuszniak

Absolwent Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Poznańskiej w Warszawie.


W zawodzie od 1990 roku. Szef kuchni, który od młodości wiedział, jak pokieruje swoją karierą. Uczył się od najlepszych, a następnie sam znalazł się wśród nich ze swoimi przepisami w publikacji zbiorowej „Od kuchni”.

Jak mówi, w prowadzonej przez niego restauracji Hotelu BoniFaCio nie ma miejsca na nudę. Stawia na lokalne produkty wysokiej jakości. Lubi znać proces ich produkcji. Uwielbia swoją pracę, nie widzi jej żadnych wad i radzi, aby edukację zawodową zacząć od klasyki. 

Pracował w hotelu Polonia-Metropol, restauracji U Fukiera i jednym z hoteli Syrena. Był szefem kuchni w restauracjach La Boheme w Warszawie i La Boheme Country w Chojnowie, w restauracji hotelu Sielanka w Warce oraz w Bistro Pigalle w Warszawie. Obecnie jest szefem kuchni w Hotelu BoniFaCio w Sochocinie.

Formularz kontaktowy

Informujemy, iż odpowiedź na Państwa pytanie zostanie udzielona przez firmę Las-Kalisz Sp. z o.o. na podany adres e-mail. Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez firmę Las-Kalisz Sp. z o.o. dla celów udzielenia odpowiedzi. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do uzyskania odpowiedzi. Administratorem danych jest firma Las-Kalisz Sp. z o.o..

Kontakt

Organizator: Las Kalisz

ul. Krotoszyńska 1, 63-714 Kobierno

Miejsce konkursu: Ilonn Hotel

ul. Szarych Szeregów 16, 60-462 Poznań

Telefon:  +48 62 725 42 70

E-mail:
rzecznik@mistrzostwadziczyzna.pl
Zgłoszenia:
zgloszenia@mistrzostwadziczyzna.pl
Reklama:
reklama@mistrzostwadziczyzna.pl