Head chef restauracji White Marlin w Gdańsku oraz restauracji Maniera z kuchnią polską w Gdańsku, chef patron restauracji Scoria w Bydgoszczy oraz ambasador marki Lubiana.
Doradca kulinarny w zakresie tworzenia projektów restauracji. 10 lat prowadził restaurację Mercato w hotelu Hilton w Gdańsku, gdzie wraz z zespołem zdobył wiele wyróżnień, tworząc czołową restaurację w Polsce. Doceniony przez „Gault & Millau” jako Szef Jutra. Doświadczenie zbierał m.in. w restauracjach rekomendowanych przez Michelin, jak np.: The Greenhouse (dwie gwiazdki Michelin), Maaemo (trzy gwiazdki Michelin), czy w warszawskim Atelier Amaro (jedna gwiazdka Michelin) oraz Raw w Taipei (dwie gwiazdki Michelin). Jego dania to ukłon w stronę tradycji w modernistycznym wydaniu. Mocno podkreśla, jak ważna jest praca całego zespołu, z którym każdego dnia przekuwa pasję w profesjonalizm, a ten w wysoką jakość.