Współpraca

Mistrzostwa Polski w dziczyźnie 15.03.2019r.


Będzie to niezwykłe spotkanie dla branżystów, środowiska zarówno kulinarnego, handlowego oraz łowieckiego. Będzie to możliwość spotkania szerszej publiczności z jeszcze nie dla wszystkich odkrytą kulturą łowiecką.  Profesjonalne jury oceniające pary kucharzy mierzące się z daniem z combra z sarny pod przewodnictwem Adama Chrząstowskiego. Wśród jury zasiądą znani kucharze jak Paweł Salamon czy Mariusz Pieterwas.

Dla podniesienia prestiżu samego konkursu kulinarnego – obserwatorem z ramienia Kulinarnego Pucharu Polski będzie przedstawiciel organizatora MPT Group.

Wydarzenie otrzyma wsparcie telewizji, prasy oraz portali kulinarnych i branżowych.

W związku z tak zacnym wydarzeniem proponujemy Państwu przystąpienie do powyższego konkursu w ramach sponsora lub wystawcy. Oferujemy pakiety sponsorskie:

  • Pakiet ZŁOTY - miejsce na rękawku kucharzy startujących w konkursie, ekspozycja logo w materiałach prasowych oraz promocyjnych konkursu, możliwość prowadzenia relacji z konkursu, dostęp do stref kulinarnego konkursu, możliwość korzystania z materiałów PR organizatora, prawa do korzystania z logo Konkursu Kulinarnego przez okres 1 roku wraz z informacją o uczestnictwie, ekspozycja logo w materiałach prasowych oraz promocyjnych konkursu, miejsce na wieczornej gali (zaproszenie dla 4 osób), możliwość prezentacji oraz stoiska promocyjnego podczas konkursu, wyłączność branżowa

  • Pakiet SREBRNY - ekspozycja logo w materiałach prasowych oraz promocyjnych, możliwość prowadzenia relacji z konkursu, dostęp do stref kulinarnego konkursu, możliwość korzystania z materiałów PR organizatora, prawa do korzystania z logo Konkursu Kulinarnego przez okres 1 roku wraz z informacją o uczestnictwie, ekspozycja logo w materiałach prasowych oraz promocyjnych konkursu, miejsce na wieczornej gali (zaproszenie dla 2 osób), możliwość wystawienia stoiska promocyjnego podczas konkursu, wyłączność branżowa

  • Pakiet BRĄZOWY - ekspozycja logo w materiałach prasowych oraz promocyjnych, możliwość korzystania z materiałów PR organizatora, prawa do korzystania z logo Konkursu Kulinarnego przez okres 1 roku wraz z informacją o uczestnictwie, możliwość wystawienia stoiska promocyjnego podczas konkursu

Dla firm chcących wystawić swoje stoisko prezentacyjne proszone są o kontakt celem ustalenia szczegółów.

Koszty poszczególnych pakietów: kontakt +48 669 536 055 lub pisz na adres: reklama@mistrzostwadziczyzna.pl

Organizatorem konkursu jest firma Las-Kalisz Sp. z o.o. zakład zajmujący się pozyskiwaniem i obróbką dziczyzny od wielu lat. Firma ma swoją siedzibę w Tomnicach koło Krotoszyna. Memoriał odbywa się na cześć założyciela i wieloletniego właściciela i prezesa firmy, propagatora kultury łowieckiej, znawcy kuchni myśliwskiej Mariana Tarnawskiego.

Formularz kontaktowy

Informujemy, iż odpowiedź na Państwa pytanie zostanie udzielona przez firmę Las-Kalisz Sp. z o.o. na podany adres e-mail. Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez firmę Las-Kalisz Sp. z o.o. dla celów udzielenia odpowiedzi. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do uzyskania odpowiedzi. Administratorem danych jest firma Las-Kalisz Sp. z o.o..

Kontakt

Organizator: Las Kalisz

ul. Krotoszyńska 1, 63-714 Kobierno

Miejsce konkursu: Pałac w Orli

Orla 50 50, 63-720 Orla 50

Telefon:  +48 62 725 42 70

E-mail:
rzecznik@mistrzostwadziczyzna.pl
Zgłoszenia:
zgloszenia@mistrzostwadziczyzna.pl
Reklama:
reklama@mistrzostwadziczyzna.pl