Piotr Mielczarek

Szef Kuchni restauracji Pod Niebieniem w Poznaniu.

Piotr Mielczarek to należący do młodego pokolenia szef kuchni. Swoją edukację rozpoczął od praktyk w 2002 roku.

Doświadczenie zawodowe zdobywał w kraju, ale także za granicą m.in w Wielkiej Brytanii i Grecji. Odbył szkolenia oraz praktyki w renomowanych miejscach: w Ashanti International School of Culinary Arts, Le Cordon Bleu w Londynie, w Kurt Scheller Academy, Dominique Ansel Bakery London. Jest wielkim miłośnikiem tradycji i prostoty, uwielbia polskie tradycyjne smaki i klasyczne  francuskie techniki gotowania. Juror wspierający sędziów technicznych w Kulinarnym Pucharze Polski 2018. W naszym konkursie od samego początku pełni rolę współorganizatora i człowieka, który odpowiada za cały merytoryczny przebieg konkursu.

Formularz kontaktowy

Informujemy, iż odpowiedź na Państwa pytanie zostanie udzielona przez firmę Las-Kalisz Sp. z o.o. na podany adres e-mail. Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez firmę Las-Kalisz Sp. z o.o. dla celów udzielenia odpowiedzi. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do uzyskania odpowiedzi. Administratorem danych jest firma Las-Kalisz Sp. z o.o..

Kontakt

Organizator: Las Kalisz

ul. Krotoszyńska 1, 63-714 Kobierno

Miejsce konkursu: Pałac w Orli

Orla 50 50, 63-720 Orla 50

Telefon:  +48 62 725 42 70

E-mail:
rzecznik@mistrzostwadziczyzna.pl
Zgłoszenia:
zgloszenia@mistrzostwadziczyzna.pl
Reklama:
reklama@mistrzostwadziczyzna.pl