Marcin Soból

Prezes europejskiego stowarzyszenia szefów kuchni Euro Toques Polska, która zrzesza szefów kuchni i kucharzy.

Szef kuchni z 24 letnim stażem na co dzień zarządza kuchnią w restauracji Krasnodwór, która w 2018 i 2019 r. znalazła się w gronie 100 najlepszych restauracji w Polsce przyznawanych przez przewodnik Poland 100 Best Restaurant.  

Po raz trzeci z rzędu zdobywca złotego widelca przyznawanego przez organizatora projektu Polska od Kuchni i fundację WIP.

Juror na wielu konkursach kulinarnych, krajowych i zagranicznych, kucharz pełen pasji i inspiracji, ceni tradycyjną polską kuchnię, którą prezentuje na co dzień w nowych odsłonach.

Prowadzi szkolenia, warsztaty i treningi z uczniami szkół gastronomicznych którzy odnoszą sukcesy na konkursach krajowych jak i zagranicznych, ostatnio pierwsze miejsce w Niemczech na konkursie międzynarodowym.

Dwukrotnie przygotowywał bankiet z okazji dnia Niepodległości w Pałacu Prezydenckim w Warszawie. Miał zaszczyt gotować dla Belgijskiej Pary Królewskiej podczas swojej oficjalnej wizyty w Polsce.

Absolwent warszawskiej szkoły gastronomicznej na Poznańskiej, którą ukończył jako technolog żywienia.

Formularz kontaktowy

Informujemy, iż odpowiedź na Państwa pytanie zostanie udzielona przez firmę Las-Kalisz Sp. z o.o. na podany adres e-mail. Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez firmę Las-Kalisz Sp. z o.o. dla celów udzielenia odpowiedzi. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do uzyskania odpowiedzi. Administratorem danych jest firma Las-Kalisz Sp. z o.o..

Kontakt

Organizator: Las Kalisz

ul. Krotoszyńska 1, 63-714 Kobierno

Telefon:  +48 62 725 42 70

E-mail:
rzecznik@mistrzostwadziczyzna.pl
Zgłoszenia:
zgloszenia@mistrzostwadziczyzna.pl
Reklama:
reklama@mistrzostwadziczyzna.pl